Cementdekvloeren

Zandstorten


Vloeren

Dekvloeren aanbrengen

Parket, tapijt, tegels of laminaat leggen. Dat kan alleen op een vlakke ondergrond. Om te zorgen dat een vloer gereed is voor de afwerklaag, brengt u eerst een dekvloer aan op het gestorte beton. Of beter gezegd, dat laat u doen. Een spiegelgladde ondergrond verzorgen is vakmanschap. Vloerenleggersbedrijf Jos Butler doet dit graag voor u.

Hoe werkt het?

Om een cementdekvloer, smeervloer of strijkvloer aan te leggen, gebruiken wij een vrachtwagen die is voorzien van een mortelinstallatie. Hierin mengen wij de specie, na een zorgvuldige berekening van de computer. Een goed resultaat is immers afhankelijk van de juiste dosering. Als de mortel klaar is, spuiten we deze met een flexibele slang het gebouw in. Daar zorgen de vloerenleggers voor een strakke afwerking.

Extra opties

Een nieuwe dekvloer heeft als voordeel dat we hierin waterleidingen, elektriciteitskabels en vloerverwarming kunnen verwerken. Ook uw wensen rond warmte-isolatie en geluidsisolatie komen in het resultaat terug. Wilt u liever zelf de vloer smeren? Dan kan. U kunt de specie bij ons ophalen, of door ons laten bezorgen.

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze cementdekvloeren of vloerenspecie? Neem dan contact met ons op voor een offerte.